Tervetuloa rippikouluun 2019!

On se aika vuodesta, jolloin ilmoittaudutaan ensi vuoden rippikouluun. Rippikoulu on vapaaehtoinen, ja saat itse päättää haluatko käydä sen. Voit käydä rippikoulun helpoimmin omassa kotiseurakunnassasi täällä Ypäjällä, mistä lisätietoja alla.

Ypäjän seurakunnan rippikoulu alkaa ilmoittautumisella perjantaina 21.9. klo 16.30 seurakuntatalolla ja siitä ilta jatkuu nuortenillalla josta saa merkinnän vihkoon jos osallistuu.

Kuten varmaan huomasit, kirjeen mukana tuli myös ilmoittautumislomake. Se tulee täyttää ja antaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuessa  saat rippikoulukortin, johon keräät nimmareita eri tilaisuuksista (messut, nuortenilta, kaste, häät, hautajaiset, musiikkitilaisuus jne) rippikouluvuotesi aikana. Niistä kerromme tarkemmin, kun tapaamme.

Leiri on ma 3.6- su 9.6.2019.

Konfirmaatio kirkossa su 16.6.2019 klo 10.

Ypäjällä on ensi vuonna myös Hevosrippikoulu. Sinne haetaan Hevosopiston nettisivujen kautta.

Hyviä vinkkejä seurakunnan tapahtumista saat Forssan Lehden ja Loimaan Lehden kirkollisista ilmoituksista, Ypäjäläisestä ja Ypäjän seurakunnan kotisivuilta (www.ypajanseurakunta.fi). Samoin Kartanon koulun ilmoitustaululla on ajoittain ilmoituksia tapahtumista.

Infokanavana toimii myös Riparia varten perustettava WhatsApp-ryhmä. Siihen sinut lisätään, kun laitat rastin ilmoittautumislomakkeen kohtaan ja annat siihen näin luvan.

Konfirmoituminen vaatii rippikoulun hyväksytyn suorittamisen.
Rippikoulu tulee viemään aikaa, erityisesti kesäkuussa, jonne leirijakso sijoittuu. Harrastukset ja kesätyöt kannattaa siis sopia niin, etteivät ne estä rippikoulun suorittamista. Jos et johonkin yhteiseen pääse, niin ilmoita etukäteen.

Rippikoulusta kerätään osallistumismaksu, jonka on tarkoitus kattaa osa rippikoulun ruokakuluista. Osallistumismaksu on 105 euroa.
(Maksusta voi anoa vapautusta kirkkoneuvostolta). Maksuohjeet saat kevään aloitusviikonlopun jälkeen. Keväällä kutsumme huoltajat myös vanhempainiltaan, jossa käymme tarkemmin läpi leiriosuuksien sisältöä ja rippikoulun periaatteita.

Mielenkiintoista rippikouluvuotta, ja Taivaan Isän siunausta!

Vesa Parikka, Kirkkoherra, 040-8049251, vesa.parikka@evl.fi                                                                                             Juha Puhtila, Nuorisotyöntekijä, 040-1484108, juha.puhtila@evl.fi