Ilmoittautumislomake Ypäjän seurakunnan rippikouluun 2019

Lomake palautetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

HENKILÖTIEDOT

Koko nimi (alleviivaa puhuttelunimi):   _________________________________________

Osoite: ________________________ Postinumero: ________   ___________________

Syntymäaika: ________________________

Oma puh:  ___________________________
o         Minut saa lisätä Riparin
                                                                                                             WhatsApp-ryhmään

Huoltajan nimi: _______________________ Huoltajan puh: _______________________

Uimataito:

o Osaa uida                                                                  o Ei osaa uida

TERVEYDENTILA

o Ruoka-aineallergia, aiheuttaja:_______________________________   o Astma

o Diabetes

o Lääkeaineallergia, aiheuttaja:________________________________   o Epilepsia

o muu, mikä:

o Muu allergia, aiheuttaja: ___________________________________   ____________

____________

o Leirin tai riparipäivien aikainen lääkitys, mikä: _____________________________

_________________________________________________________________

Muuta, mitä rippikoulun vetäjien on hyvä tietää, jotta rippikoulusta tulisi mukava meille kaikille. (esim. oppimisvaikeudet, psyykkiset ongelmat, suuret elämänmuutokset lähiaikoina, sosiaaliset haasteet, pulmat kaverisuhteissa ym.):

HENKILÖKOHTAINEN OMAISUUS:

o                   Olen tietoinen, että leirijaksoille tuotava henkilökohtainen omaisuus

(mm. kännykkä, mp3-soitin, kamera) on leirillä mukana omalla vastuulla.

LUPA-ASIAT

Saako lapsellenne/huollettavallenne antaa nk. käsikauppalääkkeitä (esim. särky- ripuli- ym. lääkkeet) TARVITTAESSA leirien aikana?         o saa                                  o ei saa

Saako työntekijä tarvittaessa kuljettaa lastanne/huollettavaanne omalla autollaan?

o saa                                  o ei saa

Saako lastanne/huollettavaanne kuvata seurakunnan kameralla rippikoulun aikana?

o saa                                  o ei saa

Saako työntekijä julkaista kuvia tarvittaessa (Esim, Ypäjäläinen, ripariblogi yms.):

o saa                                 o ei saa

Yleensä rippikoululainen on 8. luokan oppilas. Jos olet muulla luokalla tai käyt muuta kuin Kartanon koulua, merkkaa se tähän:

Kuinka pitkä matka sinulla on kotoa kirkkoon?        _______ km

Kerro itsestäsi:

Kerro harrastuksistasi ja erityistaidoistasi:

Mitä toivot rippikouluajaltasi:

Muuta: ________________________________________________________________

ALLEKIRJOITUKSET

Allekirjoittamalla tämän lomakkeen osoitan, että omasta tahdostani haluan vapaaehtoisesti osallistua Ypäjän seurakunnan rippikouluun. Vakuutan myös, että olen lukenut ja ymmärtänyt oheisen infokirjeen. Sitoudun ilmoittamaan ennen leiriä tapahtuvista muutoksista leirin vetäjille, jotta ne voidaan päivittää ilmoittautumislomakkeeseen.

Nuoren allekirjoitus:

______________________________________

Allekirjoittamalla tämän lomakkeen, annan lapselleni/huollettavalleni luvan osallistua Ypäjän seurakunnan rippikouluun. Vakuutan myös, että olen lukenut ja ymmärtänyt oheisen infokirjeen. Sitoudun ilmoittamaan ennen leiriä tapahtuvista muutoksista leirin vetäjille, jotta ne voidaan päivittää ilmoittautumislomakkeeseen.

Huoltajan allekirjoitus: