Koronatiedote

Tällä hetkellä osa seurakunnan toiminnasta ja tapahtumista ovat tauolla johtuen vallitsevasta korona-tilanteesta.

Kesäkuun alusta kokoontumisohjeet muuttuivat sen verran, että 50 hengen kokoontumiset ovat sallittuja. Näin ollen jumalanpalvelukset ovat avoimet tuohon väkimäärään saakka kesä-­heinäkuun ajan, elleivät ohjeet kesän aikana muutu.
Etäisyydet kirkossa tulee säilyttää ja käsidesiä käyttää. Oma virsikirja on hyvä olla mukana, sillä kirkon virsikirjat eivät ole käytössä.

Ohjeiden mukaan hautaan siunaamiset toteutetaan Ypäjällä haudalla aina kun sää sen sallii, kasteet seurakunnan tiloissa joko kirkossa tai seurakuntakodissa, samoin vihkimiset. Koronan takia vihkimisiäkin pitää tietenkin soveltaa. Seurakunnan työntekijät eivät osallistu muistotilaisuuksiin. Kotikäyntejä ei tehdä paitsi poikkeuksena yksityinen ehtoollinen tarvittaessa.

Hautojen kuulutukset

Ypäjän hautausmaalla on kuulutettu osastojen 1 ja 2 haudat, joiden hallinta-aika on päättynyt. Lisätietoja kuulutuksesta näet tästä.