Seurakunnan toiminta helmikuun loppuun saakka

21.1.2022 10.42

Seurakunnan aikuisten kokoava toiminta on tauolla vielä helmikuun 2022.

Tartuntatautien voimakkaan leviämisen vuoksi aikuisten ryhmät ja kuorot ym. pyritään aloittamaan maaliskuussa, mikäli AVIn suositukset sen mahdollistavat.

Messut sekä kirkolliset toimitukset järjestetään kirkossa, täyttöasteena 1/5. Koronapassi poistuu käytöstä.

Kirkossa on maskisuositus sekä turvavälien noudattaminen.

4.1.alkaen kirkossa on avoimet ovet hiljentymiseen sekä keskustelumahdollisuus diakoni Katriina Laihon kanssa, aina ti ja to klo 14-16.

Seurakunnan kerho-toiminta on tauolla vielä tammikuun 2022.

Tartuntatautien voimakkaan leviämisen vuoksi, kerhot, kuorot ym. pyritään aloittamaan helmikuussa, mikäli AVIn suositukset sen mahdollistavat.

Messut sekä kirkolliset toimitukset järjestetään kirkossa, täyttöasteena 1/4. Koronapassi poistuu käytöstä.

Kirkossa on maskisuositus sekä turvavälien noudattaminen.