Hautojen hoitosopimus

Ypäjän seurakunta tarjoaa haudanhoitosopimuksia yhdelle, viidelle (5) ja kymmenelle (10) vuodelle.

Haudanhoitosopimus tarjous läheteään asiakkaille maaliskuun loppupuolella. Maksamalla laskun, hauta siirtyy automaattisesti hoitoon. Edellisen hoitokauden loputtua, lähetämme seurakunnasta automaattisesti samanalaisen tarjouksen/sopimuksen.

Haudan hallinta-ajan tulee olla voimassa, jos siihen ostetaan seurakunnan hoito. Samalla kun sopimusta tehdään, tarkistetaan hallinta-aika ja tarpeen mukaan laskutetaan.

Omaisten on varmistettava, että haudalla oleva muistomerkki on suorassa ja tukevasti pystyssä. Tarvittaessa muistomerkki on oikaistava ja tuettava, että siitä ei aiheudu vaaraa hautausmaan työntekijöille eikä muille hautausmaalla liikkuville.

Hoitosopimukseen kuuluu:

• istutusalueen mullan vaihto
  • hoitokukat ja niiden istutus (aloitetaan kesäkuun 10.pv tienoilla)
  • kukkien kastelu
  • haudan yleisestä siisteydestä huolehtiminen
  • hoitoaika 1.5.-31.10.

Seurakunta poistaa kukat, jotka on istutettu ennen mullan vaihtoa ja hoitokukkien istuttamista.

Hoitokukat poistetaan haudoilta lokakuussa.

Haudanhoitosopimusten teko seurakuntatoimistossa:

Jenna Meriruoho puh. 02 767 3108