Heippa kaikki!

Kun minusta tuli äiti huomasin vertaistuen merkityksen, niin minulle kuin tyttärelleni. Kaipasimme molemmat seuraa päiviimme. Olemme onnekkaassa asemassa ja meiltä löytyy useampi äitivauva kaveri meidän arjesta. 

Olen kuitenkin ymmärtänyt, että tämä ei ole kaikille itsestäänselvyys ja siitä lähti ajatus Ypäjän seurakunnan perhekerhosta. 

Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin, kokoonnumme kerran viikossa seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 10-12. Juttelemme arjesta, vanhemmuudesta, lapsista ja kaikesta siltä väliltä. Tähän menessä osallistujissa on ollut äitejä, isiä ja isovanhempia eli kaikki aikuiset jotka viettävät päivänsä pienen kanssa ovat tervetulleita. 

Perhekerhossa on lämmin ja avoin tunnelma, suosittelen lämpimästi tulemaan käymään ja kun on kyse pienistä lapsista, niin me ymmärrämme lyhyet vierailut, ruokailut, vaipanvaihdot, itkut, päiväunet ja kaikki sieltä väliltä. 

terv. Elina 2-vuotiaan Saga tytön äiti

 

 

 

 

Elinan ollessa perhevapaalla, hänen sijaisenaan toimii Piia Nikkilä

 

Tervetuloa mukaan perhekerhoon!

 

Tarjolla aikuisille kahvia sekä vertaistukea ja lapsille leikkiä sekä seuraa.

Perhekerho kokoontuu Seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 10-12

       

Perhekerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Muutoksista ilmoitetaan Ypäjän seurakunnan nettisivuilla, perhekerhon WhatsApp-ryhmässä (johon kaikki halukkaat lisätään) sekä facebookissa.

                    

Lisätiedot: Elina de Jong 040 148 4108, elina.dejong@evl.fi

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja (virkavapaalla)