Isoskoulutus

Isonen on vastuunkantaja, kuuntelija, yhteishengen luoja ja työntekijöiden korvaamaton apulainen. Isostoiminta antaa eväitä elämään kristittynä, yhteiskunnan ja kaveripiirin jäsenenä. Isoskoulutuksen käyneet pyrkivät kesän leireille avustajiksi ja osa jatkaa myös kerhonohjaajina tai pyhäkoulun vetäjinä.

Koulutus keskittyy kristillisenuskon pääasioihin, vuorovaikutustaitoihin, ryhmänohjaamiseen ja käytännön taitoihin, leikkien ja hartauksien pitämisen harjoittelemiseen sekä antaa tukea nuoren uskonelämän vahvistumiselle.

Isoskoulutus starttaa syksyisin, keväällä uunituoreet isoset siunataan työtehtäviinsä.

Ypäjän seurakunta tekee yhteystyötä Rovastikunnan muiden seurakuntien kanssa myös isoskoulutuksessa, näitä ovat esim. yhteiset koulutuspäivät, leirit, retket.

Isoskoulutukseen voi tulla, vaikkei haluaisi leirille tulla isoseksi. Koulutuksesta on tulevaisuudessa hyötyä, koska voit saada siitä lisäpisteitä kouluun hakiessa. Isoskoulutus on tarkoitettu konfirmoiduille nuorille.

Elinalle voi rohkeasti laittaa viestiä ja kysellä isoskoulutuksesta lisää!

Isoskoulutus seurakuntakodilla

3.10 klo 13-16

19.11-21.11 Isosleiri, lähtö perjantaina klo 17 ja paluu sunnuntaina klo 13

12.12 klo 12-16

30.1 klo 12-16

27.2 klo 12-16

27.3 klo 12-16

24.4 klo 12-16

Toukokuulle on suunnitteilla isosleiri

HUOM! muutokset mahdollisia ja niistä ilmoitetaan Isosten Whatsapp-ryhmässä.