Tervetuloa, Suomen hevospitäjän Ypäjän seurakunnan kotisivuille! Ypäjän seurakunta on pieni ihmisläheinen itsenäinen kotiseurakunta kaikille ypäjäläisille. Haluamme toivottaa jokaisen tervetulleeksi tilaisuuksiin ja toimintaan mukaan ja tahdomme tukea sinua kaikissa elämäsi vaiheissa.

Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet, jokaisella on jotain annettavaa yhteisen seurakunnan toimintaan, tule rohkeasti mukaan ja ota työntekijöihimme yhteyttä. Olemme täällä juuri sinua varten.

Haluamme toimia Herramme Jeesuksen Kristuksen antaman lähetyskäskyn mukaisesti eli kastaa ja opettaa, julistaa maailman parasta Sanomaa pelastuksesta jokaiselle. Toivomme kohtaavamme kaikki ikäryhmät vauvasta vaariin, niin tilaisuuksissamme kuin kirkollisissa toimituksissa.

Sinä olet Jumalalle tärkeä ja rakastettu, ole turvallisella mielellä!

Toivotan sinulle Jumalan rauhaa ja runsasta siunausta ja ollaan yhteyksissä ja tavataan!

Pentti Lehto