Nuorille

Nuorisotyönohjaaja Elina de Jong on äitiyslomalla 5.8.2020 alkaen. Äitiysloman aikana nuortenillat pitää Katja Karisukki.

Nuorisotyöhön liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä kirkkoherranvirastoon puh. 02 767 3108. Seurakuntatoimisto avoinna ma, ke ja to klo 9-12.

Täältä löydät lisätietoa seurakuntamme tarjoamasta toiminnasta nuorille. Tule mukaan!

Tarvitsetko kuuntelu -tai jutteluseuraa?

Elämässä voi tulla eteen tilanteita, jolloin kaipaisi kuuntelijaa ja ymmärtäjää tai opastajaa. Seurakunnan nuorisotyönohjaajaan voi aina ottaa yhteyttä ja voitte sopia yhteisen jutteluhetken. Kaikki käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, sillä nuorisotyönohjaajalla on vaitiolovelvollisuus.

Älä jää miettimään asioita yksin, vaan ota yhteyttä!

nuorisotyönohjaaja (äitiyslomalla 5.8.2020 alkaen)
Elina de Jongin äitiysloman aikana voi nuorisotyöhön liittyvistä asioista kysyä seurakuntatoimistosta puh. 02 767 3108.