Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Ypäjän seurakunta liittyi 1.1.2020 alkaen Tampereen aluekeskusrekisteriin. Aluekeskusrekisteristä hoidetaan kaikkien siihen kuuluvien seurakuntien kirkonkirjojen pito keskitetysti. Kirkonkirjojen pitoon sisältyy muun muassa virkatodistusten ja sukuselvitysten laatiminen, avioliiton esteiden tutkinta sekä kasteiden, avioliittojen, kirkosta eroamisten ja kirkkoon liittymisten rekisteröiminen.

1.1.2020 alkaen Ypäjän seurakunnan jäsenten virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Tampereen aluekeskusrekisteristä.

Virkatodistuksen ja sukuselvityksen perunkirjoitusta varten voi tilata Tampereen aluekeskusrekisteristä, puh. 03 2190 700 arkisin klo 9-15. Muut Tampereen aluekeskusrekisterin yhteystiedot löydät täältä.

Virkatodistus- ja sukuselvitystilauksen voi tehdä myös sähköisellä lomakkeella.