Kirkkoherra Pentti Lehto on poissa vuoden loppuun

16.8.2022 15.11

Lehdon virkavapaa jatkuu vuoden 2022 loppuun saakka.

1.9.2022 alkaen Lehdon sijaisuutta hoitaa loppuvuoden Kalle Leppälä.

Tämän vuoden virkavapaalla olleen Ypäjän kirkkoherra Pentti Lehdon virkavapaa jatkuu vuoden loppuun saakka. Vuodenvaihteen jälkeen selvitellään tulevaisuuden pidempiä linjauksia.

1.9. alkaen kirkkoherran sijaisuutta tulee hoitamaan Kalle Leppälä, joka toimii tällä hetkellä Riihimäen seurakunnan seurakuntapastorina.

vs. kirkkoherra Kukka Salmiovirta siirtyy toisenlaisiin tehtäviin elokuun lopussa.

"Olen tykännyt kovasti tästä vuodesta Ypäjällä. On ollut ilo toimia teidän seurakuntalaisten kanssa -tavata ja kohdata teitä jumalanpalveluksissa, toimituksissa, laavulla ja vaikka kirkossa yöpyen. Nyt minulla alkaa toisenlainen tehtävä, jossa haluan tarjota turvallisen ja rakastavan arjen sitä tarvitseville.

Sen minkä te olette tehneet yhdelle näistä vähimmistä....  tässä kohtaa ajattelen, että minun polkuni on huolehtia pienistä, huolenpitoa tarvitsevista ja antaa heille arki ja koti -kirkkoherruuteni vaihtuu sijaisäitiyteen nyt elokuun päätyttyä.

Varmasti silti vielä näämme ja kohtaamme. Ypäjä on kiva ja kaunis paikka"

-Kukka-